Ένα παιχνίδι στρατηγικής με κάρτες αλλά και shooter την ίδια στιγμή.

Η Gearbox Software, το studio ανάπτυξης πίσω από τις σειρά παιχνιδιών Borderlands και Battleborn, ανακοίνωσε το νέο παιχνίδι που ετοιμάζει, με την προσωρινή κωδική ονομασία Project 1v1. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του νέου τίτλου, το παιχνίδι, θα συνδυάζει τον γρήγορο ρυθμό μιας 1v1 μάχης ενός παιχνιδιού πρώτου προσώπου με τη «στρατηγική» σκέψη που απαιτείται σε ένα collectible card παιχνίδι.

Μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε θα τρέξει ένα "Closed technical Test", στο οποίο όσοι θέλουν να λάβουν μέρος μπορούν να δηλώσουν συμμέτοχη μέσα από την ιστοσελίδα Shift της Gearbox. Η εταιρεία δήλωσε ότι σε πρώτη φάση θα επιλέξει λίγα άτομα, καθώς θέλει να δοκιμάσει την online υποδομή του τίτλου.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής φάσης θα υπάρχουν διαθέσιμα τρία από τα modes που θα περιλαμβάνονται στο παιχνίδι –ranked, challenge και arena.

Περισσότερα στοιχεία για το νέο τίτλο, θα γίνουν γνωστά όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Έκθεση εικόνων

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

Ποια demos θα πρότεινες να δει κανείς;
Ο καλυτερος επιλογος σε ενα αψογο αφιερωμα! Μπραβο για αλλη μια φορα Αποστολε!

Ελπιζω πραγματικα ...
Έχει και Ασάσινς Κριντ μέσα είναι της μόδας. Έγινε και ταινία που έπαιζε αυτός ο Μαγκνίτο σου λέω, ψ...
Aυτό που εννοούσα όταν είπα ότι η σύγκριση είναι λάθος ήταν ότι το NMS ουσιαστικά ήταν μια απάτη. Η ...
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά!!
Πολύ ωραίο το poll. Έπεσε πάντως πολύ δεν γνωρίζω δεν απαντώ!!!!
Απο την παλια rare ποσοι εχουν μεινει ; Σα μαντεψια θα ελεγα ελαχιστοι.
Το παίζω στοίχημα ότι θα είναι πατάτα του μήνα όταν βγει.
τα μισα δεν τα ηξερα...ντροπη....
ΠΟΛΥ ωραία ιδέα!
Ταιριάζει απόλυτα και είναι λουκούμι.