Αρχικά, για ενίσχυση στην ανάπτυξη της σειράς Far Cry.

Η Ubisoft αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα (αρχές του 2018) ενός νέου studio ανάπτυξης με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας, το οποίο θα επικεντρωθεί σε μερικά από τα μεγάλα IP που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία, αρχής γενομένης με τη σειρά Far Cry. Το studio θα ονομάζεται Ubisoft Berlin, θα δίνει αναφορά κατευθείαν στον Benedikt Grindel –Managing Director της Ubisoft Blue Byte- με επικεφαλής του νέου studio να έχει οριστεί ο Istvan Tajnay, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της Blue Byte από το 2012. Το Ubisoft Berlin είναι το τρίτο studio που ανοίγει η εταιρεία στη Γερμανία, ακολουθώντας τα Blue Byte studio με έδρα το Düsseldorf και Mainz.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Tajnay, ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένοι που ανοίγουν τις πόρτες του Ubisoft Berlin και που θα εργαστούν επάνω στη σειρά Far Cry μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Ubisoft. Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του studio θα δημιουργηθεί μια βασική ομάδα 50 ατόμων από όλες τους τομείς, ενώ αυτή την περίοδο βρισκονται σε διαδικασία στελέχωσης των παραπάνω θέσεων, με την υποδοχή μέχρι στιγμής να είναι πολύ θετική από υποψήφιους πολύ υψηλού επιπέδου.

Θυμίζουμε ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς Far Cry θα είναι το Far Cry 5, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 27 Φεβρουαρίου 2018.

Όλα ξεκίνησαν το μακρινό 1987 όταν έπεσε στα χέρια μου το πρώτο μου Atari 2600 (δώρο του πατέρα μου). Ποτέ δεν το πολύ κατείχα το άθλημα, αλλά μέσα σε δύο χρόνια είχα πάρει το master μου στα video games. Μετά ήρθε το θρυλικό Game Boy (το άσπρο τούβλο), που με έκανε fan της Nintendo μέχρι που τελείωσα το σχολείο και ξεκίνησε η δουλειά. Τότε ανέβηκα στη μεγάλη κατηγορία. Ήταν η πρώτη φορά που είχα στην κατοχή μου και τις τρεις κονσόλες της τότε γενιάς (PS1/N64/Dreamcast). Αγαπημένα είδη παιχνιδιών έχω τα Racing, τα RPG και τα DIABLO (είναι μια κατηγορία μόνα τους!). Αγαπημένες σειρές είναι τα HALO, Assassin’s Creed και ότι έχει σχέση με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Άτομα σε αυτή τη συζήτηση

Τελευταία Σχόλια

Ξέρεις τι έπαθα όταν είδα το trailer ...;
Αδιάφορο παιχνίδι για μένα ,αλλά όταν σκέφτομαι την υποδε...
Ποια demos θα πρότεινες να δει κανείς;
Ο καλυτερος επιλογος σε ενα αψογο αφιερωμα! Μπραβο για αλλη μια φορα Αποστολε!

Ελπιζω πραγματικα ...
Έχει και Ασάσινς Κριντ μέσα είναι της μόδας. Έγινε και ταινία που έπαιζε αυτός ο Μαγκνίτο σου λέω, ψ...
Aυτό που εννοούσα όταν είπα ότι η σύγκριση είναι λάθος ήταν ότι το NMS ουσιαστικά ήταν μια απάτη. Η ...
Καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά!!
Πολύ ωραίο το poll. Έπεσε πάντως πολύ δεν γνωρίζω δεν απαντώ!!!!
Απο την παλια rare ποσοι εχουν μεινει ; Σα μαντεψια θα ελεγα ελαχιστοι.
Το παίζω στοίχημα ότι θα είναι πατάτα του μήνα όταν βγει.
τα μισα δεν τα ηξερα...ντροπη....
ΠΟΛΥ ωραία ιδέα!
Ταιριάζει απόλυτα και είναι λουκούμι.